Huurders

Opgelet : de inschrijvingen in het register van de kandidaten huurders zijn gedurende het jaar 2021 onderbroken.

Meer informaties zullen binnenkort op deze pagina beschikbaar zijn.

U bent op zoek naar een woning dat voldoet aan de normen, dat aangepast is aan uw gezin en aan een betaalbare prijs? Als u voldoet aan de voorwaarden kan u zich inschrijven op onze lijst van kandidaat-huurders. We trekken uw aandacht op het feit dat de wachttijd voor een woning hoog kan oplopen, rekening houdend met het groot aantal aanvragen. Hieronder vindt u de toegangsvoorwaarden:

  • Meerderjarig of ontvoogd minderjarig zijn
  • Geen eigenaar zijn: geen enkel lid van het gezin van de kandidaat-huurder mag eigenaar zijn, in volle eigendom, erfpacht of vruchtgebruik, van een onroerend pand dat ingeschreven is als woning.
  • Niet in een sociale woning of een woning beheerd door een SVK of het Woningfonds wonen
  • Het inkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan de inkomensgrens van de sociale woning

 

Lijst van de documenten die dienen doorgestuurd te worden

Een onthaalmap boordevol handige informatie wordt ter beschikking gesteld van kandidaat-huurders:

Réglement SVK Jette

 

We ontvangen U  voor een inschrijving of verlenging van uw dossier, alleen maar op afspraak op woensdagochtend en donderdagnamiddag. U moet hierbij aanwezig zijn.

U kunt een afspraak via 02 421 70 90 maken (U kunt een bericht op ons antwoordapparaat achterlaten) of een email sturen naar ac.brouwers@ais-jette.be met uw naam en uw telefoonnummer. Wij zullen contact met U opnemen.

Afspraken zijn alleen mogelijk voor inschrijving of verlenging van uw dossier. Kandidaten die een update willen van hun dossier, kunnen ons opbellen van maandag tot vrijdagochtend (behalve woensdagochtend).

Contact