Huurders

Opgelet : de inschrijvingen in het register van de kandidaten huurders zijn onderbroken.

U bent op zoek naar een woning dat voldoet aan de normen, dat aangepast is aan uw gezin en aan een betaalbare prijs? Als u voldoet aan de voorwaarden kan u zich inschrijven op onze lijst van kandidaat-huurders. We trekken uw aandacht op het feit dat de wachttijd voor een woning hoog kan oplopen, rekening houdend met het groot aantal aanvragen. Hieronder vindt u de toegangsvoorwaarden:

  • Meerderjarig of ontvoogd minderjarig zijn
  • Geen eigenaar zijn: geen enkel lid van het gezin van de kandidaat-huurder mag eigenaar zijn, in volle eigendom, erfpacht of vruchtgebruik, van een onroerend pand dat ingeschreven is als woning.
  • Niet in een sociale woning of een woning beheerd door een SVK of het Woningfonds wonen
  • Het inkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan de inkomensgrens van de sociale woning

 

Lijst van de documenten die dienen doorgestuurd te worden

Een onthaalmap boordevol handige informatie wordt ter beschikking gesteld van kandidaat-huurders:

Réglement SVK Jette

 

Voor vernieuwing van dossier ontvangen wij u op afspraak. Wij dringen aan op uw effectieve aanwezigheid. U kunt een afspraak maken op 02 421 70 90 of op contact@ais-jette.be met vermelding van uw naam en telefoonnummer en wij contacteren u terug. Afspraken zijn alleen beschikbaar voor verlenging. Kandidaten die op de hoogte willen blijven van de voortgang van hun dossier kunnen van maandag tot en met vrijdag contact met ons opnemen.

Contact